Kanada

Kanada je bezbedna, čista i prijateljska zemlja, zbog čega su je Ujedinjene Nacije proglasile jednom od zemalja koja će imati najbolji kvalitet života u svetu. Pruža visok kvalitet obrazovanja. To je dvojezična i multikulturna država, koja se izdvaja po tome što poštuje različitost kultura i običaja drugih zemalja.

Druga zemlja po veličini nakon Rusije, Kanada je zemlja sa brojnim, raznovrsnim turističkim destinacijama. Koji god deo Kanade izaberete da posetite, otkrićete mnoštvo kulturnih, rekreativnih i ekoloških aktivnosti tokom cele godine. Možete uživati u brojnim muzejima, sezonskim festivalima i zanimljivom noćnom životu, koji svaki region Kanade ima da ponudi. Kanada takođe ima lepe panorame, što znači da su rekreativne aktivnosti na otvorenom prostoru veoma popularne, kao što su skijanje, biciklizam, šetnje, kampovanje, obilazak turističkih atrakcija, odnosno izleti itd.

Svetski je poznata po svojim kristalnim jezerima, strmim planinama i ostacima ledenog doba koji su prekrili zemlju plaštom leda. Ovaj plašt je depresirao zemljinu koru izazivajući topljenje glečera, koje je dovelo do formiranja mnogih reka i jezera. Velika jezera, koja čine prirodnu granicu između Kanade i SAD su takođe ostaci tog perioda.

Kanada je poznata kao zemlja sa izvanrednim kvalitetom vazduha i grubim travnjacima sa obilnim prirodnim pašnjacima. Rančeri i poljoprivrednici u Kanadi, kao i njihove porodice zaista imaju sreću da žive i rade u ovoj sredini. Oni brinu o zemljištu, vazduhu i vodi i njihov cilj je da očuvaju životnu sredinu za buduće generacije koje dolaze.

Faktori kao što su lična sloboda i bezbednost, čisti gradovi i parkovi, dostupnost prirodnim lepotama zemlje, čine Kanadu atraktivnom destinacijom kako za turiste, tako i za studente.

Veoma često se mladi odlučuju da studiraju upravo ovde. Nivo edukacije u Kanadi je veoma visok i njihovi univerziteti su priznati u celom svetu u mnogim oblastima studija. Upoređujući je sa ostalim zemljama, kanađanske škole jezika su brojnije i nude mnoge jednstvene i fleksibilne programe. Većina studenata za vreme svog boravka u Kanadi koristi priliku za avanturistička putovanja i istraživanje prirode i divnog ambijenta.

Troškovi obrazovanja u Kanadi su konkurentni sa drugim zemljama, jer su i dalje relativno niski.

Posebno Vankuver, koji je jedan bezbedan, čist grad i grad koji nudi kompletnu infrastrukturu, koja je potrebna da bi svake godine primio milione stranih studenata.

Našu ponude  možete pogledati ovde.